Hebe 86 : Beelden uit Vlaanderen en Zuid-Nederland op het landgoed De Mattemburgh Hoogerheide. - Van Den Abeele, Lieven; Bakker-Terlingen, Amei; Brentjens, Yvonne; Krüger, J.B.; Valentijn, Joke (Oirschot : Nieuwe Brabantse Kunst Stichting, 1986)
van den Berk, Peter ; Berkulin, Arie ; Buckens, Kees ; Fens, Huib ; Fierens, Kris ; Florin, Maen ; Gees, Paul ; Geryl, Bavo ; Grossen, Luc ; Killaars, Piet ; Knippenbergh, Mathieu ; de Kop, David van ; Lafontaine, Marie-Jo ; Romijn, Gust ; Schoorel, Walther ; Soubry, Bart ; Stockmans, Piet ; Swinkels, Ad ; van wetering, Johannes ; van de Weyer, Tine
biografie
Beelden uit Vlaanderen en Zuid-Nederland op het landgoed De Mattemburgh Hoogerheide, 1 augustus tot en met 28 september 1986
Nederlands
boek
Keywords: België; Nederland