Fascinerende Facetten van Vlaanderen 58-98 : Twee uur breed of twee uur lang. - Centro Cultural de Belém, Lissabon; Asselberghs, Herman; Bal, Mieke; Bartelik, Marek; Delbeke, Maarten; Fabre, Jan; Frausto da Silva, João José, R.; Jooris, Roland; Kabakov, Ilya; Kuijken, Ilse; Margiela, Martin; Martens, Luc; et al. (Brussel : Ministerie van Cultuur, 1998)
Broodthaers, Marcel ; Cornelis, Jef ; Daems, Anne ; De Keyser, Raoul ; Dujourie, Lili ; Kabakov, Ilya ; Fabre, Jan ; Geys, Jef ; Grimonprez, Johan ; Janssens, Ann Veronica ; Konrad, Aglaia ; Lambrechts, Franciska ; Margiela, Martin ; Matthys, Kobe ; Nicodemus, Everlyn ; d'O, Honoré ; Panamarenko ; Raveel, Roger ; Estève, Lionel ; Tuerlinckx, Joëlle ; Tuymans, Luc ; Vercruysse, Jan ; Verhoeven, Gert
Fascinerende Facetten van Vlaanderen 58-98 : Twee uur breed of twee uur lang, Centro Cultural de Belém, Lissabon, 20 juni 1998 - 25 oktober 1998
bibliografie
biografie
videografie
Nederlands
boek
Keywords: België; Vlaanderen