In het belang van de beeldende kunst en haar beoefenaars : Vijftig jaar Gemeenschap Beeldende Kunstenaars 1947-1997. - Gemeenschap Beeldende Kunstenaars, Arnhem; Alma, Maaike; Andriessen, Cees; Beks, Maarten; Bloem, Joyce; Brokke, Enno; Bruinen, Ruud; Buijs, Erik; Constandze, Irene; Drost, Brieke; Goudriaan, Trijnie; Hendriks, Marten; et al. (Arnhem : Gemeenschap Beeldende Kunstenaars, 1997)
De Baat, Helena ; Van Teeseling, Ed ; Terwindt, Robert ; Van Kuyk, Harry ; Leenen, Jos ; Arts, Arno ; Eijkelboom, Hans ; van den Brandeler, Agnes ; Brokke, Enno ; van Beek, Marius ; Slegers, Piet ; Peeters, Henk ; Ouden, Willem den ; Beks, Maarten ; Linssen, Nel ; Kuipers, Elly ; Andriessen, Cees ; Taken, Gert ; van Dijk, Geurt ; Hendriks, Marten ; van Oostende, Geertjan ; Ramaer, Hanny ; van Krieken, Jan ; de Locht, Klaus van ; Alma, Maaike ; Sterman, Joep ; Seghers, Christine ; Tlustá, Milene ; Land, Anke ; Goudriaan, Trijnie ; Semler, Anne ; Bloem, Joyce ; Spaans, Peter ; van Doorn, Jos ; Drost, Brieke ; Lejeune, Bob ; de Groen, Marjolein ; Oerlemans, Hester ; Nijburg, Rinke ; Meliani, Laila ; Sansom, Peter ; Kraneman, Jaap ; Buijs, Erik
Nederlands
boek