Kunst na 1945. - Stedelijk Van Abbemuseum, Eindhoven; Stichting Vlaams Festival, Eindhoven; Lecring-van Moorsel; Serneels, P. (Antwerpen : Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, 1967)
Alechinsky, Pierre ; Appel, Karel ; Arakawa, Shusaku ; Bacon, Francis ; Bazaine, Jean ; Benner, Gerrit ; Bissière, Roger ; Corneille ; Dekkers, Ad ; Dubuffet, Jean ; Ernst, Max ; Fontana, Lucio ; Francis, Sam ; Indiana, Robert ; Jorn, Asger ; Klein, Yves ; Lam, Wifredo ; Lataster, Ger ; Leger, Fernand ; Louis, Morris ; Lucebert ; Mack, Heinz ; Manessier, Alfred ; Manzoni, Piero ; Miro, Joan ; Nanninga, Jaap ; Picasso, Pablo ; Piene, Otto ; Poliakoff, Serge ; Rooskens, Anton ; Saura, Antonio ; Sonderborg, K.R.H. ; Stella, Frank ; Tàpies, Antoni ; Uecker, Günther ; Vasarely, Victor ; Wagemaker, Jaap
Kunst na 1945, Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, Antwerpen, 27.10 t.e.m. 9.12.1967 in samenwerking met de Stichting Vlaams Festival te Eindhoven in het kader van de Zuid-Nederlandse ontmoetingen
Nederlands
boek