Tentoonstelling provinciale prijzen beeldende kunsten 1988. - Sint-Pietersabdij, Gent (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 1989)
Baudery, Marc ; Van Beeck, Martien ; Blanckaert, Rita ; De Boe, Rik ; Van derhegghen, Aloïs ; Everaert, Marnix ; Van Houtte, Kathleen ; Martens, Johan ; Vande Pitte, Eric ; Remue, Irmine ; Saelens, Adinda ; Scheir, Jan ; Van Schuylenbergh, André
biografie
Nederlands
Tentoonstelling provinciale prijzen beeldende kunsten 1988, Sint-Pietersabdij, Gent, 20 mei tot 18 juni 1989
boek