Vizo-prijzen Henry Van de Velde 1994 : Loopbaan - Jong Talent - Beste produkt. - Museum voor Sierkunst Gent; Daenens, Lieven; de Decker, Hilde (Brussel : Vlaams Instituut voor Zelfstandig Ondernemen, 1994)
Veranneman, Emiel ; Huycke, David ; Verroken, André ; De Buck, Siegfried ; Dessauvage, Tjok ; Dewulf, Koenraad ; El-Asmar, Nedda ; Langmans, Willy ; Meylaerts, Dirk ; Selleslagh, Mieke ; Thys, Ludo ; Van Geele, Rudy ; Van Heyghen, Brigitte ; Van Praet, Frans ; Van Roey, Bruno ; Van Severen, Fabiaan
De tentoonstelling n.a.v. de prijzen "Henry Van De Velde" 1994 van VIZO voor Loopbaan, Jong Talent en Beste Produkt gaat door in het Museum voor Sierkunst, Gent, 22 december 1994 - 22 januari 1995
Nederlands
Nederlands & Engels
boek