New Reform Retrospektief 1970-1979 : Kunstcentrum voor performance, konkrete poëzie, experimentele muziek , theater, film, plastische kunst, video en conceptuele werken. - d'Hondt, Roger (Aalst : C.S.C. De Rank, 1988)
Aarre, Mette ; Abramovic, Marina ; Acconci, Vito ; Actual Art Agency ; Actual Arts ; Albrecht, Dietrich ; Allessandro ; Almalile, Sisi ; Altoray, Gabor ; Ambrosini, Claudio ; van Amen, Woody ; Amiard, Bernard ; Andersen, Eric ; Andersen, Laurie ; Armleder, John ; Art Power ; Art Sociologique ; Atherton, Kevin ; Attalai, Gabor ; Audio arts ; Baginski, Dobroslaw ; Bailleux, Cesar ; Bak, Imre ; Banana, Anna ; Bealy, Alan ; Beckley, Bill ; Beke, László ; Below, Peter ; Ben ; Beuys, Joseph ; Van Beveren, Peter ; Biard, Ida ; Biest, Mon Van der ; Biga, Daniel ; Black, Jeanie ; Boadway, Diane ; Boegel, Klaus ; Boon, Louis Paul ; Van den Bossche, Hugo ; Bottinelli, Bickhard ; Bravi, Gianni ; Brazdys, Antanas ; Breloh, Hans ; Bremer, K.P. ; Brisley, Stuart ; Brouwn, Stanley ; Brus, Günter ; Burden, Chris ; Buren, Daniel ; Bushellb, Hugh Ross ; Byars, James Lee ; Cameron, Colette ; Cameron, Lois ; Cameron, Shirley ; van Caneghem, Willy ; Cardena, Michael ; Caressa ; Cassel, W.G. ; Celbeton ; Chaimowicz, Marc Camille ; Charlier, Jacques ; Chaterny, D. ; Chiel ; Chopin, Henri ; Chwakczyk, Jan ; Claus, Jürgen ; Clavin, Hans ; De Clercq, Maurice ; Colette ; Coop Himmelb(l)au ; Corley, Suber ; Cosey Fanni Tutti ; Costa, Tony ; Coum Transmissions ; Crozier, Robin ; d'Armagnac, Ben ; D'Haese, Jan ; D'Hondt, Roger ; d., Artur ; Dalibor, Chatrny ; Damen, Herman ; Dance, Decca ; Darge, Moniek ; Daumeter, J. ; Deak, Norma Jean ; Decker, H.K. ; Decock, Gilbert ; Demoriane, Hermine ; Devolder, Erik ; Dias, Antonio ; Dimitrijevic, Braco ; Dr. Buttock's Players Pool ; Dressler, Otto ; Duchateau, Hugo ; Echo, Foxtrot ; Ehenberg, Filip ; Eirich, G.M. ; Everaert, Felix ; Eves, Bruce ; Export, Valie ; Ferrest, Sarah ; Filko, Stano ; Filliou, Robert ; Finck, Peter ; Fischer, Alan ; etc.
New Reform Retrospektief 1970-1979, C.S.C. De Rank Aalst, 03/03/1988 - 27/03/1988
boek