Galerie H 89 : Katalogus 1992. - Drenth, John Jonas; Smithuijsen, Cas; Galerie H.89, Eindhoven (Eindhoven : Galerie H 89 Eindhoven, 1992)
van Beers, Berrie ; de Goor, Franka van ; Haentjes, Paul ; Kooman, Silvia ; Mokveld, Carola ; Poos, Sebastiaan ; Schreuder, Hanneke ; Tolner-van Belkum, Thea ; Tummers, Arno ; van Vugt, Lennie ; Balk, Ruud ; Boer, Bas den ; Boot, Erik ; Brouwer, Ruud den ; Bijman, Sjan ; Deenen, Jos ; van der Donk, Marianne ; Drenth, John Jonas ; Heyne, Tom ; Holst, Geus ; Hoogenstraaten, Marloes ; van Kolfschoten, Christa ; Linders, Wilma ; Mol, Gerrie ; Richters, Hans ; van Riele, Veronica
biog. per kunstenaar
Nederlands
3 maanden ruimtelijk werk in H 89, 3april tm 28 juni 1992 / 4 maanden fotografie in H 89 4 september tm 20 december 1992, Galerie H 89 Eindhoven
boek