Papier Per Se Apeldoorn. - Becht, Frits; Bless, Frits; Hermans, Willem Frederik; Morgenstern, Christian; Schippers, K.; Tuttle, Richard; Stichting Cadre, Amsterdam (Apeldoorn : Van Reekum Museum, 1993)
van Arkel, Dick ; Bien, Waldo ; Brouwn, Stanley ; Brusse, Mark ; Buisman, Sjoerd ; Frik, Helen ; Gubbels, Klaas ; Haentjes, Paul ; Hermans, Benoît ; Hoekstra, Berend ; Homeijer, Kick ; Jacklin, Michael ; Kraan, Axel Van der ; de Lange, Lies ; Pink (Scheerder, H.P.M.) ; Schoonhoven, Jan ; Schouten, Lydia ; Schutte, Greet ; Semah, Joseph ; Tuytel, Piet ; Verkerk, Emo ; Visch, Henk ; Visser, Carel ; Vlugt, Harald ; Vroegindeweij, Leo
biog., ind. tent., gr. tent., bibliog. per kunstenaar
Papier per se, Van Reekum Museum, Apeldoorn, 18 december 1993 tot 28 februari 1994
Nederlands & Engels & Duits
kunstcatalogus