Kunst is niet eetbaar : over verzamelingen en verzamelen. - Beeren, W.A.L.; De Cat, Fons; Gladiné, Pierre; Michiels, Mark; Van Hove, André (Turnhout, : De Warande, 1998)
Van Breedam, Camiel ; De Bruyckere, Berlinde ; Buren, Daniel ; Burkhart, Kathe ; De Cock, Gilbert ; General Idea ; Jacobs, Frie ; Joostens, Paul ; Lambeaux, Jef ; Lismonde ; Nyst, Jacques-Louis ; de Saint Phalle, Niki ; Seuphor, Michel ; Vynck, Willy
Kunst is niet eetbaar : over verzamelingen en verzamelen, De Warande, Turnhout, van 5 december 1998 tot en met 14 februari 1999
Nederlands
kunstcatalogus