Cobra 3 Dimensionaal : Werk in hout, klei, metaal, steen, gips, afval, polyester, brood, keramiek. - List, Cees; Stokvis, Willemijn (Amstelveen : Cobra Museum voor Moderne Kunst, 1998)
Abadie, Daniel ; Alechinsky, Pierre ; Alfelt, Else ; Andriessen, Mari ; Appel, Karel ; Arp, Hans (Jean) ; Atlan, Jean-Michel ; Baj, Enrico ; Bakema, J.B. ; Barlach, Ernst ; Bazaine, Jean ; Beckett, Samuel ; Beckmann, Max ; Beeren, W.A.L. ; Bill, Max ; Bille, Ejler ; Bjerke-Petersen, Vilhelm ; Bogart, Bram ; Bosch, Jeroen ; Bourgoigne, Paul ; Brancusi, Constantin ; Brandts, Eugène ; Braque, Georges ; Brauner, Victor ; Breitner, George Hendrik ; Breton, André ; Bronner, Jan ; Broodthaers, Marcel ; Bruegel, Pieter ; de Bundt, Livinus van ; Bury, Pol ; Caille, Pierre ; Calder, Alexander ; Calonne, Jacques ; Cantré, Josef ; Chabot, Hendrik ; Chagall, Marc ; De Chirico, Giorgio ; Citroen, Paul ; Claus, Hugo ; Colle, Michel ; Constant ; Copley, William ; Corneille ; Couzijn, Wessel ; D'Haese, Roel ; Daguerre, Louis Jacques Mandé ; Dali, Salvador ; Damgaard, Aage ; Dangelo, Sergio ; Davie, Alan ; Delvaux, Paul ; Despiau, Charles ; Dewasne, Jean ; Dionyse, Carmen ; van Domselaer, Jacob ; Dotremont, Christian ; Doucet, Jacques ; Dubuffet, Jean ; Duchamp, Marcel ; Duchamp-Villon, Raymond ; Duquesnoy ; Dypréau, Jean ; Elburg, Jan Gommert ; Eluard, Paul ; Engels, Wilhelm Friedrich ; Ensor, James ; Ernst, Max ; Espinoza, Agustin ; van Eyck, Aldo ; Fautrier, Jean ; Ferlov, Sonja ; Ferren, John ; Fischer, Adam ; Floris, Cornelis ; Fontana, Lucio ; van der Gaag, Lotti ; Gabo, Naum ; Gad, Mette ; Gauguin, Paul ; Gear, William ; van Geel, Chris ; Ghyselen, Caroline ; Giacometti, Alberto ; Giersing, Harald ; Gilbert, Stephen ; van Gogh, Vincent ; González, Julio ; Greis, K.O. ; Haesaert, Clara ; Haesaert, Gentil ; Halpern, Jacques ; Hammacher, Abraham Marie ; Hannoset, Corneille ; Hartung, Hans ; Havrenne, Marcel ; Heerup, Henry ; Hepworth, Barbara ; de Heusch, Luc ; etc.
biografie
Cobra en de beeldhouwkunst, Cobra Museum voor Moderne Kunst, Amstelveen, van 8 november 1998 tot en met 10 januari 1999
Nederlands
boek