Hedendaagse kunst : Beheer, Conservatie en Restauratie van Museale Collecties : onderzoeksopdracht van de Vlaamse Gemeenschap. - Henneman, Inge; Huys, Frederika; Van Rillaer, Jos; Doove, Edith (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, Afdeling Beeldende Kunst en Musea, 1999)
Beuys, Joseph ; Riverhead (New York) ; Kinoshita, Suchan ; Panamarenko ; Bijl, Guillaume ; Serra, Richard ; d'O, Honoré ; Lipski, Edward ; Dujourie, Lili ; Van Severen, Dan ; Geys, Jef ; Deacon, Richard
Engels
Frans
Nederlands
boek