Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint-Lucas Beeldende Kunst 1999. - Fierens, Filip; Verschooren, Veerle; Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, 1999)
Beirnaert, Sven ; Beyst, Steven ; Bontinck, Barbara ; Bossuyt, Sophie ; Bousse, Kristof ; Browaeys, Bart ; Bruneel, David ; Catteeuw, Nick ; Coene, Christina ; Davans, Marlies ; De Baere, Toon ; Deboeck, Helga ; Decraene, Barbara ; Decuyper, Mieke ; Degand, Pieter ; De Graeve, Karlien ; De Maeseneire, Sofie ; Deneef, Elke ; De Roover, Bruno ; De Smet, Evi ; De Smet, Sofie ; De Visscher, Tom ; De Vuyst, Marielle ; De Wever, Ruth ; De Winter, Helena ; De Winter, Liza ; D'Hulster, Inge ; Golkonda, Caroline ; Hebben, An ; Heene, An ; Houthoofd, Bruno ; Ivaneanu, Vladimir ; Joye, Lodewijk ; Keymeulen, Gino ; Kimpe, Evelien ; Knockaert, Bart ; Kwaspen, Tim ; Lannoo, Evelien ; Lemarcq, Frederik ; Macherman, Ania ; Martens, Balder ; Marynissen, Ineke ; Meersschaut, Dimitri ; Nuyt, Nadia ; Oorlynck, Tynni ; Op De Beeck, Stefan ; Paermentier, Jurgen ; Paschalidis, Iris ; Pattyn, Liza ; Provost, Nathalie ; Ramaut, Dimitry ; Reusens, Maaike ; Reybrouck, Caroline ; Roelstraete, Wouter ; Rommens, Ann ; Rummens, Fee ; Schildermans, Ingrid ; Seys, Bruno ; Snelders, Jeroom ; Sobry, Stefanie ; Strobbe, Frederiek ; Stroobant, Lorenzo ; Stuyts, Eva ; Thuije, Larisa ; Timmermans, Mathias ; Van Daele, Carla ; De Gehuchte, Ellen Van ; Vandemaele, Joke ; Abbeele, Els Van Den ; Vandenbrande, Elisabeth ; Eshof, Bastiaan Van Den ; Vanderbruggen, Ingeborg ; Vandermarliere, Greet ; Van Eechem, Michael ; Van Eenoge, Pieter ; Vanhercke, Steven ; Van Huysse, Liesbet ; Van Looy, Bent ; Van Neck, Linda ; Vanoutryve, Anne ; Vanwijnsberghe, Tom ; Vereecken, Eveline ; Verhoeve, Sophie ; Verhofstede, Els ; Verhulst, Nicolas ; Vermeersch, Bob ; Vermeersch, Robin ; Vermeersch, Tinus ; Verschatse, Elke ; Verschooren, Veerle ; Verstaen, Karel ; Veys, Sabine ; Waege, Tom
Engels & Nederlands
Nederlands
Hogeschool voor wetenschap & kunst Sint-Lucas : Beeldende Kunst 1999, Witte Zaal, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 25 - 27.06.1999
boek