Tuinieren na de oorlog : jaren '40, '50, '60. - Bracke, Eric; Matisse, Henri; Witte Zaal Sint-Lucas, Gent; Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, Gent (Gent : Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst, 1999)
Bertrand, Gaston ; Beullens, André ; Bogart, Bram ; Brusselmans, Jean ; Cortier, Amédée ; De Keyser, Raoul ; Delahaut, Jo ; Leroy, Eugène ; Mendelson, Marc ; Mortier, Antoine ; Raveel, Roger ; Van Anderlecht, Englebert ; Vanderlick, Armand ; Van Lint, Louis ; Van Severen, Dan ; Verheyen, Jef ; Wyckaert, Maurice
geboortedata per kunstenaar
Nederlands
Tuinieren na de oorlog (1) : jaren '40, '50, '60, Witte Zaal, Gent, Sint-Lucas Hogeschool voor Wetenschap & Kunst Gent, 02.03 - 27.03.1999
boek
Keywords: jaren 40; jaren 50; jaren 60