Watou Poëziezomer 1999 : Serendipiteit : door toeval en intelligentie datgene vinden wat je niet zoekt. - Alberti, Rafael; Barnard, Benno; Baudelaire, Charles; Claus, Hugo, 1929-2008; Corillon, Patrick; Darras, Jacques; Ducal, Charles; García Lorca, Federico; Gerlach, Eva; Gezelle, Guido; Hertmans, Stefan; Holvoet-Hanssen, Peter; et al. (Watou : vzw Poëziezomers-Kunstzomers, 1999)
Roosen, Maria ; Creed, Martin ; van Elk, Ger ; Guilleminot, Marie-Ange ; Lebret, Patrick ; Pistoletto, Michelangelo ; Ratti, Annie ; Wearing, Gillian ; Corillon, Patrick ; Delvoye, Wim ; Kozaris, Dimitris ; Garutti, Alberto ; Hyber, Fabrice ; Claassen, Tom ; Pivi, Paola ; Cabrita Reis, Pedro ; Kobayashi, Masato ; Gilbert & George ; Robijns, Gert ; Tiong Ang ; de Infante, Francisco Ruiz
geboorteplaats en -datum per kunstenaar
Frans & Nederlands
Nederlands
Nederlands & Engels
Nederlands & Frans
Nederlands & Italiaans