AEX Amsterdam Exposé : Een voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen, toegepaste kunst en Industriële vormgeving. - Beumer, Guus; Coelewij, Leontine; von Kester, Peter (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1999)
Bekkaoui, Aziz ; Schumm, Anuschka Blommers & Niels ; van Dam, Vanessa ; Dieperink, Menno ; Dumoffice ; Eichenberg, Iris ; Eventarchitectuur Herman Verkerk ; Experimental Jetset ; Groenendijk, Hubert ; Hagen, Timon ; Jongstra, Claudy ; Mackert, Suska ; Mollenhauer, Julie ; Noten, Ted ; Prins, Katja ; Ruyg, Marjollin ; Sarneel, Lucy ; Scheer, Liset Van Der ; Van Slobbe, So Alexander ; Viktor & Rolf ; Van Vesteren, Marijn
Biografie
AEX Amsterdam Exposé, Toegepaste kunst en industriële vormgeving in Amsterdam 1998-1999, Stedelijk Museum Amsterdam, 10 april t/m 30 mei 1999
Nederlands
boek