Het Transparante Noorden : Industriële vormgeving uit Finland, Zweden, Denemarken, Noorwegen en Ijsland. - Dubdahl, Lars; Elton, Lars; Fuchs, Rudi H.; Ingolfsson, Adalsteinn; Kras, Reyer; Toivanen, Pekka; Wickman, Kerstin (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 1999)
Aalto, Alvar ; Acton Bjorn & Sigvard Bernadotte ; Andreasen, Henning ; Bohlin, Jonas ; E&D Design ; Eckhoff, Tias ; Edda & Kogga ; Gudmundsson, Ingolfur ; Gústafsson, Sigurdur ; Hakatie, Annaleena ; Hald, Edvard ; Halldórsson, Porbergur ; Hansson, Lena ; Harni, Pekka ; Harrysdóttir, Valdis ; Haugesen, Niels Jorgen ; Henningsen, Poul ; Huttunen, Aaro ; Jacobsen, Arne ; Järvisalo, Jouko ; Jensen, Jacob ; Kjaer, Jacob ; Kjaerholm, Poul ; Lindfors, Stefan ; Linge, Jan Herman ; Ljunggren, Mattias ; Meier, Terje ; Nurmesniemi, Antti ; Opsvik, Peter ; Oskarsdóttir, Erla Solveig ; Ostergard Rasmussen, Jan ; Póransdóttir, Erla ; Ráman, Ingegerd ; Sandberg, Willem ; Schewen, Anna von ; Suppanen, Ilke ; Theselius, Mats ; Verde, Johan ; Wallén, Pia ; Wirkkala, Tapio
Deze catalogus is opgedragen aan Wil Bertheux, hoofdconservator toegepaste kunst en design van 1965-1981
Het Transparante Noorden / The Nordic Transparency, Stedelijk Museum Amsterdam, 10.04.1999 - 06.06.1999
Nederlands & Engels
boek
Keywords: Denemarken; Finland; IJsland; Noorwegen; Scandinavië; Zweden