Rémy Zaugg : Een vel papier : Gids. - Fuchs, Rudi H. (Eindhoven : Van Abbemuseum, 1984)
De tentoonstelling omvat 75 waarneembare vellen papier en 142 niet waarneembare (bruin pakpapier), 200 x 175 cm verdeeld over de wanden van tien zalen van het museum. De vellen papier, al of niet achter glas en al of niet op katoen geplakt en op spieraam gespannen, zijn wel of niet beschilderd. Ze zijn beschilderd met olieverf, kunstharsverf of acryl in een kleur die die van het papier benadert. Sommige vellen dragen woorden, getekend en/of geschilderd en gedrukt.
Rémy Zaugg : Een vel papier, Van Abbemuseum Eindhoven, 1 september - 7 oktober 1984
Engels & Nederlands
boek
Keywords: Zaugg, Rémy