Papers on paper. - Damen, L.; De Herder, H.C.; Decoster, Jean; Hughes, M.; Kenis, Jan; Lanckman, A.; Mahieu, E.; Poriau, M.A.; Van Damme, Claire; Van Damme, P.; Van Nieuwenborgh, Gracienne; Van de Kerckhove, A.; et al. (Gent : Uitgeverij Snoeck, 1994)
Dit boek is de bundeling van de referaten gehouden tijdens het symposium 'Papier, Behoud en Verval', dat doorging te Aalst op 10 en 11 september 1992. Dit symposium kaderde in de eerste editie van de biënnale 'Papier, Beeld en Basis' (6 juni - 20 september 1992), waarbij wisselende aspecten van papier en het artistieke gebruik ervan, zowel historisch als actueel, belicht werden.
Braque, Georges ; Buthe, Michael ; Christo ; de Cordier, Thierry ; Decoster, Jean ; Droese, Felix ; Erdély, Miklós ; Foxcroft, Lesley ; Gilbert & George ; Hausmann, Raoul ; Klee, Paul ; Kogler, Peter ; Lanckman, An ; Matisse, Henri ; Michaux, Henri ; Salaj, Zbigniew ; Schwitters, Kurt ; Servranckx, Victor ; Vostell, Wolf ; De Vree, Paul
bibliog. p. 107-128
Nederlands & Engels & Frans
boek