Het dagelijks leven : Honderd prenten van vijfentwintig Nederlandse kunstenaars. In opdracht van Ahold nv voor de medewerkers van het bedrijf ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van Albert Heijn op 27 mei 1987 - Janssen, Pierre ([S.l.] : Ahold, 1986)
Berserik, Hermanus ; Mutsaers, Charlotte ; Van Nes, Henri ; Vlag, Sees ; Gubbels, Klaas ; Nobbe, Walter ; Holstein, Pieter ; Fuit, Marinus ; Plug, Marian ; Groeneveld, Doris ; Lucebert ; Arts, Arno ; Geys, Mareike ; Bakker, Sjoerd ; Pemmelaar, Lode ; Wap, Hans ; Spermon, Kees ; Andrea, Pat ; Gerritz, Harrie ; Sanders, Har ; Bes, Peter ; Kaper, Karla ; Henneman, Jeroen ; Westerik, Co
boek