Soil en Ceiling. - AE9 presentatieruimte, Breda; Né, Y. (Breda : [s.n.], 1996)
Claassen, Johan ; Popma, Carola ; Dijkers, Ruud ; van Leeuwen, Couzijn ; Muller, Han ; Phuong, Vinh ; Van Breedam, Camiel ; Ruggiu, Roberto ; Verbeek, Kees ; de Vroom, Melanie ; Biewenga, Wim ; wolke, Franka ; van Bracht, Birgitt ; van Dam, Karin ; Né, Yvon ; Heerkens, José
Initiafnemer 'Soil en Ceiling', Birgit van Bracht, AE9 presentatieruimte, Breda, april 1996
Nederlands
boek