Verslag Berlijn - CBK Rotterdam : verkenning beeldend kunstklimaat Berlijn 1999. - Glasbergen, Ronald (Rotterdam : CBK (Centrum Beeldende Kunst), 1999)
Dit verslag is tot stand gekomen in opdracht van het Centrum Beeldende Kunst Rotterdam. Een verkenning beeldend kunstklimaat van Berlijn en uitwerking daarvan in een verslag met het accent op mogelijke samenwerking met kunstenaars en initiatieven.
Nederlands
boek
Keywords: Berlijn; Rotterdam