Memesis : Ars Electronica Festival 96 : Die Zukunft der Evolution. (Linz: Ars Electronica Center, 1996)
Inhoud: Ars Electronica Symposium ; Ars Electronica Art & Events ; Netzwerkprojekte
Ars Electronica Festival 96, Linz - Austria, 2. - 6.9.1996
kunstcatalogus
Keywords: Linz