De Kollektie Jan Van Eyck Akademie Maastricht. - Graatsma, William Pars (Maastricht : Jan van Eyck Akademie, 1988)
Bergh, Marielle Van Den ; Bijkerk, Liesbeth ; Blume, Irene ; D'Hondt, Eric ; de Elzen, Anet van ; Finke, Romy ; Franssen, Armande ; Green, Betsy ; Hauksson, Georg Gudni ; Huebner, Ron ; Paalgard, Oddvar I.N. / Lars ; Koeswanna, Iwan ; Kuijer, Ruud ; Leenders, Bernaar ; Maturana, Marinao ; Nost, Torill ; E.A., Magnus Palsson ; Ruggiu, Roberto ; Salmon, Geoffrey ; Snoek, Hans ; van Sprang, Anne-Marie ; Strik, Elly ; Thebault, M.A. ; Theuws, Roos ; Valdimarsson, Stefan
Als eerste toont het Provinciaal Museum te Hasselt van 26 november 1988 tot 15 januari 1989 de komplete kollektie tesamen met werk van de aan de Jan van Eyck verbonden kunstenaars/begeleiders.
Nederlands
kunstcatalogus