Yves De Smet : "Le pour et le contre" or the impossible choice. (Wetteren : Galerij Drieghe, 1982)
Cyclus van twaalf tekstconstructies door Yves De Smet naar een lay-out van de kunstenaar verspreid over zes bladen verzameld in een gesigneerde map en in een oplage van 100 genummerde exemplaren in februari 1982 te Wetteren gedrukt en uitgegeven door Galerij Drieghe ter gelegenheid van de tentoonstelling "The Carl G. Jung Collection".
kunstcatalogus
Keywords: De Smet, Yves