Obra Grafica en Asturias 1998. - Diaz, Ma del Mar; Rodriguez, Ramón (Oviedo : Caja de Asturias, 1998)
Alvarez Cabrero, Melquiades ; Alvarez, J.C. ; Morán, Maria Alvarez ; Bartholomé, Adolfo ; Castaño, Julio ; Fega, Luis ; Fresno, Francisco ; Fueyo, Xulian ; Galano, Miguel ; Benavides, Elias Garcia ; Cuadrado, Isabel Garcia ; Gutiérrez, Laura ; López, Eugenio ; de Pariza, Josan Lopez ; Maojo, Pablo ; Moro, Juan Martinez ; Mieres, Alejandro ; Mojardin, Ricardo ; Ortega, Pelayo ; Redruello, Fernando ; Chenky ; Camin, Joaquin Rubio ; Sanjurjo, Bernardo ; Suarez, Antonio ; Suarez, Carlos ; Velasco, Francisco
biografie
Obra Grafica en Asturias 1998 / Grafisch werk in Asturië, Frans Masereel Centrum, Kasterlee ; Caja de Asturias, 1998
Spaans & Nederlands
boek
Keywords: Asturië; Spanje; België