Artwords - artworks ! : Taal als beeld in de historische binnenstad : Gezellejaar 1899-1999 - Sterk zij de tale der woorden ! - Cultuurcentrum Brugge; Galerie De Lege Ruimte, Gent; Stichting Peninsula, Eindhoven; Stad Brugge; Debruyne, Johan; Késenne, Joannes; Lambrecht, Luk; Pas, Johan; Verhaeghe, Jan (Brugge : Provinciale Dienst voor Cultuur, 1999)
Benson, Simon ; Besems, Korrie ; Clark, Thomas A. ; Dewaele, Daniel ; Eneman, Hans ; Van Geluwe, Johan ; Grootjans, Loek ; Holzer, Jenny ; Horndash, Ulrich ; Kosuth, Joseph ; Laurens, Oscar ; Merckaert, Patrick ; Mullican, Matt ; van Munster, Jan ; Nolte, Titus ; Ritmeester, Robbert ; Rombouts & Droste ; Smeets, Eerdekens ; Tordoir, Narcisse ; Weiner, Lawrence ; Zalme, Marcel
biografie
Artwords - artworks ! : Taal als beeld in de historische binnenstad : een tentoonstelling van het Cultuurcentrum Brugge, Galerie De Lege Ruimte, Gent, Stichting Peninsula, Eindhoven en de Stad Brugge, 1999
Nederlands
boek