Museet for Samtidskunst : Katalog over Museets Samlinger Bind 1 : Assemblage - Collage - Installasjon - Maleri - Materialbilder - Skulptur - Tekstil. - Brockmann, Jan; Hellandsjo, Karin (Oslo : National Museum of Contemporary Art, 1993)
Aall, Kirsti ; Aamot, Rolf ; Aarnes, Kristin ; Aarseth, Oddbjorg ; Aas, Edith Meisel ; Aas, Nils Sigurd ; Aasjord, Hugo ; Adde, Per Erik ; Advocaat, Gunnvor ; Aiken, John ; Alechinsky, Pierre ; Amado, Jean ; Amundsen, Eilif Kahrs ; Andersen, Conny ; Anker, John Collett ; Appel, Karel ; Arneberg, Marianne ; Asse, Geneviève ; Astein, Oyvind Osjord ; Astrup, Nikolai ; Aune, Arnfinn Gunnar ; Aurdal, Siri ; Aurdal, Synnove Anker ; Austad, Alf Magne ; Avramidis, Joannis ; Baertling, Olle ; Baker, Jan ; Bakke, Dagfinn Ingolf ; Bakke, Gunnbild Elisabeth ; Ballo, Edgar ; Balstad, Elisabeth Victoria ; Bang, Ellen ; Bardal, Henry ; Barré, Martin ; Baskin, Leonard ; Bazaine, Jean ; Bejemark, Karl Göte ; Bell, Roderick ( Roddy ) Weir ; Bendixen, Dora Agot Elisabeth ; Bendixen, Herman ; Bengtsson, Walter ; Berg, Svein Boge ; Berge, Eva ; Bergman, Anna-Eva ; Bergmark, Torsten ; Bergstad, Terje ; Berle, Reidar Johan ; Berntsberg, Sidsel Tone ; Bertoia, Harry ; Bille, Ejler ; Bissière, Roger ; Bjerke, Siri ; Bjorgeengen, Kjell ; Bjorklid, Haakon Brynjulf ; Bjorlo, Per Inge ; Bjorndal, Arnulf ; Blanco, Venancio ; Bleken, Hakon ; Blohm, Roy ; Blystad, Kristian ; Blystad, Sissel ; Bodegaard, Oscar ; Bodvin, Finn-Henrik ; Boe, Andreas ; Bomann-Larsen, Tor ; Borchgrevink, Hanne ; Bosrup, Anne Lise ; Botn, Oivind ; Bowen, Eric ; Brand, Paul ; Bratland, Berit ; Bratteli, Marianne ; Breivik, Bard ; Brekke, Bjorg ; Brodersen, Kristine ; Broderson, Bard ; Bronn, Petter ; Brraaten, Torguy ; Bruland, Arne Schram ; Brunsvik, Bjarne ; Bryde, Sidsel ; Bryen, Camille ; Brynestad, Rune ; Bulling, Svein ; Busse, Jacques ; Butler, Reginald ; de Camargo, Sergio ; Carlsen, Bjorn Oivind ; Chadwick, Lynn ; Christensen, Finn ; Christensen, Steinar ; Christensen, Therese ; etc.
geboortedatum per kunstenaar
Engels & Noors
boek