de Ferraris & Conscience : Stills : Stills van kunst en kunstenaarsprojecten in overheidsgebouwen van de Vlaamse Gemeenschap. - Davidts, Wouter; De Baere, Bart; Demeester, Wivina; Universiteit Gent - Vakgroep Architectuur & Stedebouw (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap, 1999)
Dit boek is geen catalogus. Het gaat hier niet om een bundeling van bijdragen waarin kunstenaars hun werken presenteren. Het boek vormt de neerslag van een rondgang door de Ferraris en Conscience, en van het excerperen van de project-dossiers van de kunstenaars. Het boek is gemaakt door buitenstaanders op het moment dat de werken geplaatst zijn, en hun publieke leven begonnen is. Dit boek toont de werken In Situ, op en met de plek waar ze nu bestaan, zoals een bezoeker of bewoner ze kan zien en kan begrijpen. De kunstenaars zijn dus niet verantwoordelijk voor de manier waarop hun werk hier getoond worden. Deze publicatie werd gerealiseerd door de Vakgroep Architectuur & Stedebouw van de Universiteit Gent in opdracht van Mevrouw Wivina Demeester, Minister van Financiën, Begroting en Gezondheidsbeleid van de Vlaamse Gemeenschap.
Barry, Orla ; Bedel, Delphine ; Bijl, Guillaume ; Van Breedam, Camiel ; Breugelmans, Karel ; Broucke, Koen ; De Cock, Anne ; Copers, Leo ; Corillon, Patrick ; DC, Franky ; Deleu, Luc ; Dries, Jan ; Eerdekens, Fred ; Fabre, Jan ; Fink, Christoph ; Francis, Filip ; Garcia, Dora ; Ghekiere, Joris ; Grigely, Joseph ; Int-Act ; Janssens, Ann Veronica ; Joliet, Ilse ; Kasimir, Marin ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; office, T.O.P. ; Opgenhaffen, Jeanne ; Rombouts & Droste ; Van Snick, Philippe ; Spilliaert, Rozemarijn ; Tahon, Johan ; Theys, Hans ; Theys, Koen ; Tordoir, Narcisse ; Tuerlinckx, Joëlle ; Venlet, Richard ; Vertessen, Liliane
Nederlands
boek
Keywords: Brussel