Watou Poëziezomer 2000 : Storm Centres : 20 jaar Watou : 80 dichters en beeldende kunstenaars uit 15 kleinere landen of taalgebieden in confrontatie met elkaar en met de omgeving. - Exhibition. Watou Pöëziezomer 2000 : Storm Centres. Watou. vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou. 2000-07-01. 2000-09-10. i.s.m. SMAK Gent; Barnard, Benno; Beckett, Samuel; Beurskens, Huub; Celan, Paul; Claus, Hugo, 1929-2008; De Martelaere, Patricia; Demeester, Ann; Demets, Paul; Dewulf, Bernard; Gerbrandy, Piet; Gerlach, Eva; et al. (Gent Watou : SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent vzw Poëziezomers-Kunstzomers Watou, 2000)
Sarcevic, Bojan ; Solakov, Nedko ; Van Mechelen, Koen ; Abramovic, Marina ; Najand, Soheila ; Dimitrijevic, Braco ; Jochems, Gert ; Kokolia, Vladimir ; Birza, Rob ; Smit, Carolein ; Westerik, Co ; Fabre, Jan ; Frandsen, Erik A. ; Kremer, Boris ; Prum, Antoine ; Sotiropoulos, Chrisanthos ; Lyberatos, Andreas ; Preesman, Avery ; Hepsö, Petter ; Xhafa, Sislej ; de Cordier, Thierry ; Vandenberg, Philippe ; Simion-Fainaru, Belu ; Catrysse, Wim ; Chafes, Rui ; Appel, Karel ; Navakovska, Slava ; Barry, Orla ; Neus, Elske ; Lehtonen, Henrietta ; Cabrita Reis, Pedro ; Gillen, Tina ; Dietvorst, Els ; Decker, Simone ; Panamarenko ; De Spieghelaere, Patrick ; Raveel, Roger ; Suruyka, Jiri ; Storaas, Marianne Wiig ; Rage, Anne-Britt
geboorteplaats en -datum per kunstenaar
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Frans & Engels
Nederlands
boek