I Am You : artistes contre la violence. - De Visscher-D'Haeye, Bernadette; Fache, Catherine; Monnoye, Geneviève; Vaneeckhaute, François; Soroptimist Club Val Brabant (Brussel : Goethe-Institut, 1994)
Abramovic, Marina ; Barth, Thom ; Ben ; Berghe, Roland Van Den ; Blume, Anna & Bernhard Johannes ; Dewaele, Daniel ; Dossi, Ugo ; Droese, Felix ; Gerz, Jochen ; Finlay, Ian Hamilton ; Kogler, Peter ; Kounellis, Jannis ; Lafontaine, Marie-Jo ; Levine, Les ; Loesch, Uwe ; Meister, Ulrich ; Rosenbach, Ulrike ; Sieverding, Katharina ; Trockel, Rosemarie ; Weiner, Lawrence
bijvoegsel aan de catalogus: I Am You : kunstenaars tegen geweld, [24 p.] (vertaling in Nederlands)
Frans & Nederlands
I am You : Kunstenaars tegen geweld / I am You : Artistes contre la violence, Ottignies - Louvain-la-Neuve, 26 octobre au 24 décembre 1994
boek