23 artistes pour Médecins du Monde. (Gent Paris : Médecins du Monde, 1997)
23 internationaal bekende kunstenaars waren bereid om speciaal voor Médecins du Monde / Dokters van de wereld een werk te creëren. Elke litho wordt uitgebracht op 50 of 100 gesigneerde en genummerde exemplaren. De verkoop van deze werken steunt de financiering van diverse missies van Dokters van de wereld.
Alechinsky, Pierre ; Balthus ; Boetti, Alighiero ; Bourgeois, Louise ; Chia, Sandro ; Chillida, Eduardo ; Cucchi, Enzo ; Dimitrijevic, Braco ; Fischl, Eric ; Hoyos, Ana Mercedes ; Jenkins, Paul ; Katz, Alex ; Lichtenstein, Roy ; Matta (Roberto Antonio Sebastian Matta Echaurren) ; Paladino, Mimmo ; Plensa, Jaume ; Rauschenberg, Robert ; Rosenquist, James ; Rotella, Mimmo ; Sicilia, José Maria ; Tàpies, Antoni ; Venet, Bernar ; Wesselmann, Tom
Nederlands
boek