Pop Art : Nieuwe figuratie - Nouveau réalisme : XXIIIe Belgisch Zomerfestival. - Bekaert, Geert; Restany, Pierre; Russell, John (Brussel : André de Rache, 1970)
Adami, Valerio ; van Amen, Woody ; Arakawa, Shusaku ; Arman ; Arroyo, Eduardo ; Axell, Evelyne ; Bacon, Francis ; Baj, Enrico ; Berrocal, Miguel ; Beuys, Joseph ; Blake, Peter ; Broodthaers, Marcel ; Bury, Pol ; Castro, Lourdes ; Cavaliere, Alik ; César ; Christo ; Copley, William ; D'Arcangelo, Allan ; Deschamps, Gérard ; Dine, Jim ; Drybergh, Charles ; Elias, Etienne ; van Elk, Ger ; Engels, Pieter ; Frenken, Jaak ; Gallo, Frank ; Gentils, Vic ; Gilardi, Piero ; Gnoli, Domenico ; Hamilton, Richard ; Henneman, Jeroen ; Hockney, David ; Hodgkin, Howard ; Van Hoeydonck, Paul ; Indiana, Robert ; Jacquet, Alain ; Johns, Jasper ; Jones, Allen ; Kienholz, Edward ; Kitaj, R.B. ; Klapheck, Konrad ; Klasen, Peter ; Klein, Yves ; Kudo, Tetsumi ; Kusama Yayoi ; Lichtenstein, Roy ; Lucassen ; Oldenburg, Claes ; Panamarenko ; Phillips, Peter ; Pistoletto, Michelangelo ; Pratt, Hugo ; Raetz, Markus ; Rancillac, Bernard ; Rauschenberg, Robert ; Raveel, Roger ; Raynaud, Jean Pierre ; Raysse, Martial ; Recalcati, Antonio ; Rivers, Larry ; Rosenquist, James ; Rotella, Mimmo ; de Saint Phalle, Niki ; Saul, Peter ; Schippers, Wim T. ; Segal, George ; Spoerri, Daniel ; Stephenson, Ian ; Telemaque, Hervé ; Tilson, Joe ; Tinguely, Jean ; Tsoclis, Costas ; Warhol, Andy ; Weiss, Hugh ; Wesselman, Tom ; Westerik, Co ; Whiteley, Brett ; Zekveld, Jacob
biog. per kunstenaar
Pop Art : Nieuwe figuratie - Nouveau réalisme : XXIIIe Belgisch Zomerfestival ; Gemeentelijk Casino, Knokke, juni - juli - augustus - september 1970
Nederlands & Frans & Engels
Pop Art : Nieuwe Figuratie - Nouveau Réalisme, Casino, Knokke, juni - juli - augustus - september 1970
boek