Ruimte in de abstracte kunst. - Legrand, Francine-Claire; Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel (Brussel : Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 1965)
Adam, Henri-Georges ; Arp, Hans (Jean) ; Benrath, Frédéric ; Bertrand, Gaston ; Bogart, Bram ; Van Breedam, Camiel ; Bury, Pol ; Capogrossi, Giuseppe ; Collignon, Georges ; Degottex, Jean ; Delahaut, Jo ; Dewasne, Jean ; Donati, Enrico ; Dorchy, Henry ; Feito, Luis ; Gentils, Vic ; Guiette, René ; Hartung, Hans ; Herbin, Auguste ; Van Hoeydonck, Paul ; Lardera, Berto ; Parc, Julio Le ; Van Lint, Louis ; Lismonde ; Mack, Heinz ; Manessier, Alfred ; Mendelson, Marc ; Milo, Jean ; Moyano ; Nay, Ernst Wilhelm ; Peire, Luc ; Piene, Otto ; Poliakoff, Serge ; Serpan, Iaroslav ; Shemi, Yehiel ; Singier, Gustave ; Sobrino, Francisco ; Soto, Jesus Rafael ; Uecker, Günther ; Vasarely, Victor ; Yvaral, Jean-Pierre
biog. per kunstenaar
Nederlands
Ruimte in de Abstracte Kunst, Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België Brussel, 3 april - 12 juli 1965
boek