Rijksmiddenschool Balen ter gelegenheid van 25 jaar Rijksonderwijs te Balen : Tentoonstelling Hedendaagse Kunst uit de verzameling van het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent. - Hoet, Jan; Exhibition. Tentoonstelling Hedendaagse Kunst uit de verzameling van het Museum van Hedendaagse Kunst te Gent. Balen. Rijksmiddenschool Balen. 1984-05-10. 1984-05-30 (Balen : Rijksmiddenschool Balen, 1984)
Alechinsky, Pierre ; Andre, Carl ; Appel, Karel ; Arman ; Artschwager, Richard ; Bacon, Francis ; Barry, Robert ; Broodthaers, Marcel ; Brouwn, Stanley ; Buren, Daniel ; Charlier, Jacques ; Charlton, Alan ; Christo ; Clemente, Francesco ; Close, Chuck ; Corneille ; Darboven, Hanne ; De Keyser, Raoul ; Delvaux, Paul ; D'Haese, Roel ; Dibbets, Jan ; Dine, Jim ; Fabro, Luciano ; Flanagan, Barry ; Flavin, Dan ; Fontana, Lucio ; Gentils, Vic ; Gilbert & George ; Haacke, Hans ; Hockney, David ; Huebler, Douglas ; Jones, Allen ; Jorn, Asger ; LeWitt, Sol ; Lohaus, Bernd ; Long, Richard ; Lucebert ; Maeyer, Marcel ; Mathieu, Georges ; Mees, Guy ; Mesens, E.L.T. ; Michaux, Henri ; Nashberger, Gerhard ; Nauman, Bruce ; Panamarenko ; Peeters, Jozef ; Phillips, Peter ; Poliakoff, Serge ; Raveel, Roger ; Richter, Gerhard ; Rotella, Mimmo ; Saura, Antonio ; Servranckx, Victor ; Toroni, Niele ; Van Anderlecht, Englebert ; van Elk, Ger ; Vercruysse, Jan ; Vermeiren, Didier ; Warhol, Andy ; Weiner, Lawrence ; Willink, Carel
publ. SMAK : zie kast leeszaal
ter gelegenheid van 25 jaar Rijksonderwijs te Balen
Nederlands
boek