Lieven Nollet : Ateliers d'artistes. - Bex, Florent; Brems, Olivier; De Vos, Johan; MUHKA, Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (Antwerpen : MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 2001)
Het zijn zorgvuldig gekozen beelden van ateliers waarin men telkens het karakter van een kunstenaar en zijn oeuvre weerspiegeld ziet zonder dat deze zelf uitdrukkelijk in het beeld verschijnen. Bekeken, geïnterpreteerde en geselecteerde beelden van ateliers, door de fotograaf overgelaten aan onze interpretatie, na de persoonlijke confrontatie die hij er waarschijnlijk zelf mee is aangegaan in zijn eigen atelier.
Nollet, Lieven ; Bijl, Guillaume ; Braeckman, Dirk ; Buggenhout, Peter ; De Beul, Bert ; De Bruyckere, Berlinde ; Delrue, Ronny ; Denmark ; de Vos, Eddy ; Dierickx, Karel ; Fabre, Jan ; Hanssen, Karin ; Najd, Maryam ; Rogiers, Peter ; Tahon, Johan ; Tuymans, Luc ; Van Bossche, Guy ; Vandenberg, Philippe ; Vanderleenen, Marc ; Vandevelde, Ludwig ; Van Imschoot, Jan ; Van Ingelgem, Herman ; Van Kerckhoven, Anne-Mie ; Van Severen, Dan ; Verstockt, Mark
biog. P. 115
Engels
Nederlands
Lieven Nollet : Ateliers d'artistes - Foto's uit de intimiteit van beeldende kunstenaars, MUHKA (Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen) Antwerpen, 16 juni - 26 augustus 2001
boek