Mensenrechten ? ... beeldig ! : kunsttentoonstelling - veiling. - Pataer, Paul; Liga voor Mensenrechten Gent (Gent : Stad Gent, 2001)
Albrecht, Fred ; Bogaert, Tom ; Bollen, Janno ; Borrezee, Suzanne ; Braet, Hilde ; Brouns, Christiane ; Brulard, Jacqueline ; De Buck, Walter ; De Buisseret, Marie-Pierre ; Camerlynck, Monique ; Carels, Eddy ; Ceuppens, Luc ; Chaffart, Erica ; Crauwels, Helene ; Debelder, Jan ; De Deckker, Etienne ; Declercq, Pol ; Dekimpe, Nicole ; Demeestere, Bart ; Deruyter, Dirk ; De Dobbelaere, Erwin ; Vanden Driessche, Nancy ; Elias, Etienne ; Erauw, Yvonne ; Eyskens, Mark ; Fabre, Jan ; Fasoel, Gunther ; Fluke Luke ; Fonteyne, Gert ; François, Nadia ; Gal ; Geets, Gonda ; De Gelder, Tom ; Gelissen, Paul ; Goetinck, Pierre ; Goossens, Jan ; Van Gysegem, Paul ; Hemadi ; Herr Seele ; Hoorne, Emiel ; Van Imschoot, Jan ; Van Ingelgom, Ignace ; Jeanal ; Joshu-Georg ; Kats, Simonne ; de Koninck, Peter ; Lauwers, Thierry ; Lebrocquy, Enide ; Lebrocquy, Erik ; van Leuven, Geert ; Linskens, Henk ; Lonneville, Paule ; Van Loo, Simon ; Lootens, Johan ; Maet, Marc ; Marèse ; Margus ; Mastenbroek, Albert ; Max ; Membrandt ; van Mierlo, Stan ; Nuytten, Frank ; Poelemans, Harry ; Raveel, Roger ; Rigole, Véronique ; Roobjee, Pjeroo ; Rosseels, Jan ; Van Schoote, Karel ; Schrijnemakers, Jozef ; Smekens, Guy ; Spanhove, Marc ; Storme, Evelien ; Teirlinck, Isabelle ; Tinck, Lucien ; Tricot, Xavier ; Vandendriessche, Francis ; Vandenplas, Rita ; Vandeweghe, Ilisabeth ; Vanriet, Jan ; Verhellen, Etienne ; Vermeulen, Lieve ; van Waerebeke, Suzanne ; van Wichelen, Nancy ; Wieme, Freddy
Nederlands
Mensenrechten ?... beeldig !. Lakenhalle. Liga voor Mensenrechten, Lakenhalle, Gent, 1 - 8 december 2001
boek