France Kralj 1895-1960. - Galerija Bozidar Jakac, Kostanjevica na Krki (Kostanjevica na Krki : Galerija Bozidar Jakac, 2002)
The permanent exhibtion has been on view since 1983.
France Kralj, Galerija Bozidar Jakac, Kostanjevica na Krki, [2002]
bibliog. p. 103-105
biog. p. 87-90
gr. tent. p. 93-100
ind. tent. p. 91-92
public works p. 101-102
Keywords: Kralj, France