Eveline Visser : Looking for Chapter 0. - Kunstcentrum Delft (Delft : Kunstcentrum Delft, 2002)
Overal op straat tref ik ondoorgrondelijke boodschappen aan. Waarom zijn deze tekens aangebracht ? Ik kan het niet lezen. Wat ging hier aan vooraf ? Wat was het begin ? Ik stelde mij voor dat er ergens in een nooit gelezen hoofdstuk iets over geschreven zou zijn, een verborgen hoofdstuk, hoofdstuk nul. Ik doe pogingen, ik neem waar. Het verborgene bestaat.
Looking for Chapter 0, works by Eveline Visser, Kunstcentrum Delft, 13.04 - 01.06.2002
Engels
Nederlands
boek
Keywords: Visser, Eveline