Jacques Charlier : Stadsmagazine Gent, kunst verandert het leven. - Charlier, Jacques; Hoet, Jan; Lambrecht, Luk; Vandersanden, Raymond; Exhibition. Jacques Charlier. SMAK (Stedelijk Museum voor Actuele Kunst) Gent. 2003-01-25. 2003-04-13 (Gent : Dienst Voorlichting, 2003)
Deze extra editie van het Stadsmagazine is bijna volledig samengesteld door Jacques Charlier. Het is geen handleiding voor de tentoonstelling in het S.M.A.K. ; Charlier wilde van dit magazine meer maken : het is zowel het eerste als het laatste kunstwerk van zijn tentoonstelling. Het is niet onbewust dat hij hiervoor een veel gelezen huis-aan-huisblad heeft uitgekozen. Kunst verandert het leven is een van de credo's waarmee zijn oeuvre doordrenkt is.
extra editie 2003 : unieke uitgave bijna volledig samengesteld door Jacques Charlier
ind. tent. (selectie vanaf 1995), gr. tent. (selectie vanaf 2001)
publ. SMAK : zie kast leeszaal
Nederlands
boek
Keywords: Charlier, Jacques