Life in a glass house : een voorstel tot Gemeentelijke kunstaankopen 2001-2002. - Lütticken, Sven; Sassen, Jan Hein (Amsterdam : Stedelijk Museum Amsterdam, 2002)
Tiong Ang ; Boonman, Fleur ; Broek, Hans ; Dietvorst, Jan ; Villevoye, Roy ; Hondius, Juul ; van der Horst, Loes ; Janssen, Twan ; Kaap, Gerald Van Der ; Killaars, Fransje ; Kloosterboer, Klaas ; Korsmit, George ; van Merendonk, Jos ; van der Ploeg, Jan ; Rothuizen, Jan ; van der Stokker, Lily ; Strik, Berend ; One Architecture ; Tedja, Michael ; Tielemans, Esther ; Vermeule, Koen ; van Warmerdam, Marijke ; Yassievich, Tatyana ; Zwakman, Edwin
biog. per kunstenaar 1 p.
Life in a glass house : een voorstel tot Gemeentelijke Kunstaankopen 2001-2002, Stedelijk Museum Amsterdam, 5 oktober - 31 december 2002
Nederlands & Engels
boek