Jan Voss : Change. (Amsterdam : De Harmonie.)
Geh dann, kenn Spiel, het motto dat Jan Voss aan dit boek meegaf, kan op minstens twee manieren gelezen worden. Dat geldt ook voor zijn tekeningen, die fascineren door hun rijkdom aan betekenissen Beeldverhalen van zijn hand verschenen in bibliofiele edities in Duitsland en Zwitserland. Change is zijn eerste boekpublikatie die een ruimere verspreiding krijgt. Jan Voss woont en werkt in IJsland en Amsterdam.
boek
Keywords: Voss, Jan