Muziek als inspiratiebron in de Belgische Kunst XIIIde-XXste eeuw. - Coolen, Bob; Dufey, Françoise; Goyens de Heusch, Serge; Hottois, Isabelle; Wangermée, Robert; Galerij ASLK, Brussel (Brussel : Galerij ASLK, 1985)
Alechinsky, Pierre ; Bal, Eduard ; Baugniet, Marcel Louis ; Berbe, Guy ; van den Berghe, Frits ; Bertrand, Gaston ; Van Biesbroeck-Van Gele, Stéphanie ; Bosquet, Yves ; Boyajian, Micheline ; Braecke, Pierre ; De Bremaecker, Eugeen ; De Caisne, Henri ; Calonne, Jacques ; Cantré, Jozef ; Cort, Cornelis ; Coxie, Michel ; D'Haese, Roel ; Degouve de Nuncques, William ; Delvaux, Paul ; Delville, Jean ; Devreese, Godfried ; Drybergh, Charles ; Ensor, James ; Gailliard, Jean-Jacques ; Gentils, Vic ; Van Gindertael, Thomas ; De Groux, Henri ; Guiette, René ; Khnopff, Fernand ; Lacomblez, Jacques ; Van Lint, Louis ; Lismonde ; Madlener, Jörg ; Magritte, René ; Menselson, Marc ; Mesens, E.L.T. ; Milo, Jean ; De Muylder, Willy ; Quinet, Mig ; Reinhoud ; Rops, Félicien ; Van Rysselberghe, Theo ; Schirren, Ferdinand ; Spilliaert, Léon ; De Taeye, Camille ; Thienpont, Suzanne ; Tytgat, Edgard ; Verburgh, Médard ; Willequet, André ; de Woestijne, Maxime Van ; de Woestyne, Gustave Van
Nederlands
Muziek als inspiratiebron in de Belgische Kunst - XIIIde-XXste eeuw, Galerij ASLK Brussel, 3 mei - 14 juli 1985
boek
Keywords: 18de eeuw; 19de eeuw; 20ste eeuw; België