Stroom : jaarverslag 1999. - van Ginneken, Lily; STROOM, Haags Centrum voor Beeldende Kunst, Den Haag (Den Haag : Stroom - haags centrum voor beeldende kunst, 2000)
van der Kleij, Leo ; van der Lingen, Eelco ; Monshouwer, Rien ; Engelbregt, Martijn ; Potter, Fred ; Van Meerendonk, Theo ; Feenstra, Wapke ; Cruz, Ruben la ; Akkerman, Philip ; Jacobs, Henri ; Pompeï, Pierluigi ; Mooij, Olaf ; Remy, Tejo ; van der Craats, Geertrui ; Struycken, Peter ; Giezen, Krijn ; Finlay, Ian Hamilton ; Oursler, Tony ; Klier, Michael ; Augustijnen, Sven ; Komen, A.P. ; Dijkman, Bart ; Gormley, Antony ; Günther, Ingo
Nederlands
boek