Station2station. - Boone, Robin; Dewilde, Michel; C.C. Brugge; Brugge 2002 vzw, Brugge (Brugge : Cultuurcentrum Brugge, 2002)
Station2station is een internationaal kunstproject dat op een netwerk van benzinestations in Vlaanderen en Brussel loopt. Daarnaast treft men kunstwerken in auto's en vrachtwagens of op enkele schepen. Een belangrijk deel van dit kunstproject bestaat enkel virtueel met name op de website www.station2station.be. Station2station maakt deel uit van het hoofdprogramma van Brugge 2002, Culturele Hoofdstad van Europa.
Op de Beeck, Hans ; Buggenhout, Peter ; Clinckx, Christine ; De Cordier, Louis ; Framis, Alicia ; Lauwaert, Beatrijs ; Liou, Leopold ; Lopez-Menchero, Emilio ; Maier Neustadt, Hermann ; Neirings, David ; Van Rafelghem, Paul ; Schuil, Han ; Vermeersch, Pieter ; Vermeulen, Angelo
Engels
Nederlands
Station2station, een organisatie van C.C. Brugge en vzw Brugge 2002, 1.09 - 31.10.2002
boek