Cobra : Theo Wolvecamp en tijdgenoten : de Denen. - Kiefte, M. te; Netel, Lies (Hengelo : Kunstcentrum, 2000)
Deze tentoonstelling is gewijd aan de Deense Cobra-kunstenaars. De 29 schilderijen, tekeningen, beeldhouwwerken etc. behoren alle tot de collectie van de Nederlandse kunstverzamelaar Karel van Stuijvenberg, wiens collectie wordt beheerd door Cobra Museum voor Moderne Kunst Amstelveen.
Nederlands
Cobra : Theo Wolvecamp en tijdgenoten : de Denen, Kunstcentrum Hengelo, 1 oktober t/m 29 oktober 2000
boek
Keywords: Wolvecamp, Theo; Alfelt, Else; Balle, Mogens; Bille, Ejler; Ferlov, Sonja; Heerup, Henry; Pedersen, Carl-Henning; Jacobsen, Egill; Jorn, Asger; Ortvad, Erik; Thommesen, Erik; Denemarken