Hedendaagse kunst in Limburgse verzamelingen, een tentoonstelling naar aanleiding van 25 jaar CIAP. - Favoreel, Daniël; Jeurissen, Maurice; Raskin, Ludo; Van Bergen, Johan (Hasselt : CIAP vzw, 2001)
Bijl, Guillaume ; Bogart, Bram ; Broodthaers, Marcel ; Carlier, Jan ; Creten, Johan ; De Beul, Bert ; De Bruyckere, Berlinde ; De Keyser, Raoul ; Duchateau, Hugo ; Eerdekens, Fred ; Fabre, Jan ; François, Michel ; Gees, Paul ; Hamelrijck, Ado ; Meurant, Georges ; Mulkers, Urbain ; Panamarenko ; Popovic, Ivan ; Raveel, Roger ; Stockmans, Piet ; Tahon, Johan ; van den Meersch, Vincent ; Vangrunderbeek, Dimitri ; Vanmechelen, Koen ; Vertessen, Liliane
Overzcht kunstuitgaven ciap 1976-2001 p. 61
ciap in het kort p. 69
Nederlands
Hedendaagse kunst in Limburgse verzamelingen, een tentoonstelling naar aanleiding van 25 jaar CIAP, Cultureel Centrum Hasselt, van 9 december 2001 tot 6 januari 2002
boek
Keywords: Limburg