De Collectie : aanwinsten Stadsgalerij Heerlen 1991-2000. - Benschop, Jurriaan; Bijl, Herma; Knol, Meta; Knoppers, Kim; Van Der Lugt, Patricia; Reijnders, Jellichje; Thehu, Kim; van der Laan, Anke (Heerlen : Stadsgalerij, 2000)
Akkerman, Ben ; Akkerman, Philip ; Bade, David ; Baerveldt, Erzsébet ; Birza, Rob ; Böse, Jacqueline ; Content, Eli ; Dieleman, Piet ; Drissen, Paul ; Dumas, Marlene ; Finke, Romy ; Freijmuth, Alphons ; de Graaf, Jaap ; Haagmans, Fons ; van Hemert, Frank ; Hermans, Benoît ; van der Heijden, J.C.J. ; Janssen, Twan ; Klein, Carla ; van Koningsbruggen, Rob ; Lemmens, Nieke ; Lenssen, Theo ; van Lieshout, Erik ; Lucassen ; Meulendijks, Ingeborg ; Meijers, Rik ; Mulders, Marc ; Preesman, Avery ; Schleiffert, Charlotte ; Scholte, Rob ; Schuil, Han ; Smits, Kees ; Sterren, Gé-Karel Van Der ; Strik, Berend ; Teeken, Toon ; Tuymans, Luc ; Verhoef, Toon ; Verkerk, Emo ; Vermeule, Koen ; Villevoye, Roy ; Visch, Henk ; Wehrens, Peter ; Zandvliet, Robert
Index collectie 1940-2000 p. 123-145
Overzicht tentoonstellingen 1991-2000 p. 147-157
Nederlands & Engels
De cOllectie : aanwinsten Stadsgalerij Heerlen 1991-2000, Stadsgalerij, Heerlen, 23 september t/m 3 december 2000
boek