Papier : Beeld & Basis. - Baert, K.; Heireman, K.; Kenis, Jan; Van Nieuwenborgh, Gracienne; Galerie S 65, Aalst; Galerie Denise Van de Velde, Aalst; Galerie in Situ, Aalst; Galerie Path, Aalst; Galerie Muylaert-Hofman, Aalst; Netwerkgalerie, Aalst; Royal Art, Aalst; Vredeshuis, Aalst; et al. (Aalst : Stad Aalst, 1992)
Van den Abeele, Paul ; Adler, Avi ; Baikas, Nicos ; Bell, Victoria ; Berlanger, Marcel ; Blondeel, Maria ; Bracke, Jo ; Braeckman, Dirk ; Brus, Günter ; Buisman, Sjoerd ; Buraglio, Pierre ; Castelein, Ingrid ; Claus, Luc ; Coolens, Wouter ; Cucchi, Enzo ; Darboven, Hanne ; Decoster, Jean ; Denmark ; Droese, Felix ; Fabre, Jan ; Fisher, Joel ; Foxcroft, Lesley ; Van Gheluwe, Peter ; Huber, Thomas ; Karolyi, Zsigmond ; Kleinlein, Gisela ; Klingelhöller, Harald ; Kraan, Axel Van der ; Laermans, Eugene ; Lanckman, An ; Levine, Les ; Mach, David ; Mechnig, Wilhelm ; Merckaert, Patrick ; Messager, Annette ; Morrens, Peter ; Morris, William ; Plensa, Jaume ; Raveel, Roger ; Van Saene, Maurits ; Sataj, Zbigniew ; Schoonhoven, Jan ; Van Severen, Dan ; Stumpf, Manfred ; Timmermans, Jean ; De Troyer, Prosper ; Villers, Bernard ; Virnich, Thomas ; De Visscher, Pascale ; Visser, Jan Eric ; Voss, Jan ; West, Franz
map met 3 catalogi + persdossier
De Biënnale "Papier : Beeld & Basis" is een initiatief van de Stad Aalst in samenwerking met galerie S 65, Galerie Denise Van de Velde, Galerie in Situ, Galerie Path, Galerie Muylaert-Hofman, Netwerkgalerie, Royal Art, Vredeshuis, 't Soete Huys, Stad Aalst, 06/06/1992- 20/09/1992
Nederlands
boek