12 units : tentoonstelling hedendaagse kunst. (Middelkerke : Gemeente Middelkerke, 2001)
Cracking Art ; Kastelic, Ronald Victor ; Koning, Noëlle ; Mostard, Yvonne ; De Paris, Enrico T. ; Perez, Mathias ; Pitte, eric vande ; Poivret, Jean-Luc ; Roig, Bernardi ; Saudoyez, Jean-Claude ; van der Sommen, Jos ; Sweetlove, William
12 units : tentoonstelling hedendaagse kunst, Zeedijk Middelkerke (Westende-bad), van 1/07 tot 9/09/2001
Nederlands & Frans & Engels & Duits
boek